Hírös Gasztro

Cégünkről

Örömünkre szolgál, hogy megújult cégarculatunk nyomán született weboldalunkon üdvözölhetünk.

Sokan, régóta ismernek bennünket, de pár gondolat erejéig elevenítsük fel cégünk történetét és célját:

A Hírös Gasztro Kft. több mint 8 éve szereplője a magyar élelmiszer nagykereskedelmi piacnak, amelyen belül is fő feladatunk a gasztronómiai egységek hűtött és nem hűtött élelmiszerrel minél szélesebb körben történő ellátása.

Célunk, hogy Magyarországon, a minőségi vendéglátás területén, minőségi szolgáltatással biztosítsuk az ügyfeleink összes felmerülő alapanyag-igényét, hozzásegítve partnereinket ahhoz, hogy méltón képviseljék az általuk megálmodott gasztronómiai irányzatokat.

Termékszortimentünkben megtalálhatóak a friss húsok és húskészítmények, tejtermékek, fagyasztott és szárazáru termékek illetve a csomagolóanyagok széles választéka. A fagyasztott termékeken belül a vörös és baromfi húsok, halak, félkész és késztermékek, tisztított zöldségek, gyümölcsök, tészták, pékáruk, desszertek és még sok más speciális termék képezi a mirelit választékunkat. Ezek a termékek partnereink igényei alapján kisebb- nagyobb kiszerelésekben is a vevőink rendelkezésére állnak, amely termékpalettát folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Kiszállítási területünk Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyék teljes területét öleli fel, kiskunfélegyházi telephellyel. Figyelünk arra, hogy mind az éttermek, pizzériák, büfék, hotelek, cukrászdák vagy akár az újabb trendek alapján a street food éttermek választékát is biztosítani tudjuk. Az általunk szállított minőséget és az élelmiszer-biztonságot a HACCP rendszerünk garantálja. Munkatársi csapatunk évek óta azon dolgozik, hogy a beszerzéssel kapcsolatos feladatokat könnyebbé, gyorsabbá és egyszerűbbé tegyük Megrendelőink számára. Ennek érdekében üzletkötői csapatunkat szakmailag folyamatosan képezzük azért, hogy minél nagyobb segítséget tudjanak nyújtani Partnereinknek.
Mindig is szem előtt tartottuk a közvetlen, családias légkörben való munkát, ennek tükrében szeretnénk a jövőben is együttműködni Megrendelőinkkel, bízva abban, hogy Partnereink sikere egyben a mi sikerünk is lesz.

Hogy miért érdemes minket választani?

  1. mert szakértő üzletkötőink rendszeresen látogatják partnereinket és megoldásokkal segítik őket céljaik elérésében;
  2. mert új megrendelőinknek egyedi árajánlatokat készítünk;
  3. mert nálunk több mint 2 000 termék közül válogathat;
  4. mert áruforgalmi ügyintézőink a hét hat napján, akár vasárnap is partnereink rendelkezésére állnak;
  5. mert Önre szabott egyedi feltételeket és kondíciókat kínálunk!

Jól hangzik?

Akkor lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy weboldalunk a lehető legjobb élményt nyújtsa számodra. Az "OK" gombra kattintva elfogadod az adatkezelési tájékoztató és a cookie tájékoztató tartalmát.